Lise

Kaliteli ve nitelikli eğitimin temeli Denge’de atılır...

Denge Okulları Lise Bölümümüzde, bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışımız, seçkin eğitmen kadromuz ve kişiye özel öğretim modelimizle öğrencilerimizin en iyi üniversitelere girmelerini sağlıyor; Türkiye’nin geleceğine imzasını atacak gençler yetiştiriyoruz!

Lise Bölümümüzde, başarı odaklı bir eğitim modeli uyguluyoruz. Çocuklarımızın ders programlarını, ders çalışma ve etüt saatlerinin yanı sıra aktivite ve etkinliklerini de programlıyoruz. Öğrencilerimizi, liseden itibaren özel rehberlik ve motivasyon teknikleriyle,  üniversite sınavlarına hazırlıyoruz.

Hedef hem hayat, hem de üniversite başarısı!

Mutlu bir hayat, iyi bir üniversite ve başarılı bir kariyer için Denge’de olun yeter!

Denge Okulları Lise Bölümü olarak en büyük hedefimiz, öğrencilerimizi hayallerindeki üniversiteye hazırlamaktır.

Bu doğrultuda danışmanlık ve kariyer uzmanlarımız aracılığı ile tüm lise öğrencilerimiz ile bireysel çalışmalar yapıyor; çocuklarımızı, yetenek ve becerilerine göre en doğru mesleki tercihlere yönlendiriyor; üniversite ve bölüm seçimlerini en doğru şekilde yapmalarını sağlıyoruz.

Deneyimli eğitmenlerimiz ve uyguladığımız güçlü akademik program sayesinde öğrencilerimizin istedikleri bölümlere girmelerini sağlıyoruz.