Denge Okulları 23 Nisan etkinliğinde ünlü ressamların otoportrelerini ve eserlerini canlandırdılar.21/04/2020

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, onlara kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz.

Ulu önder Atatürk’ün çocuklara armağanı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Denge Okulları İlkokul öğrencilerimiz;Nuri İyem, Şeker Ahmet Paşa, Edvard Munch, Paul Cezanne, Pablo Picasso, Leonardo Da Vinci, Edgar Degas, Joan Miro, Renoir, Vincent Van Gogh, Johannes Vermeer, Rene Magritte, Frida Kahlo, Salvador Dali gibi dünyaca ünlü yerli ve yabancı ressamların otoportrelerini ve eserlerini  canlandırdılar. Onlar bu çalışmayı yaparken çok emek verdiler ve çok eğlendiler. Umarız sizler de izlerken keyif alısınız.