Çiğli Özel Okullar19/05/2024

Çocukların eğitimlerinin yüksek konforlu bir şekilde sağlanabilmesi için özel okullar güzel bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok devlet okulu yüksek standartlarda eğitim verse dahi özel okulun eğitim seviyesi oldukça farklı olmaktadır. Bu yüzden okul tercihi yaparken Çiğli özel okullar araştırmalarınızda bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Okul seçeneklerinin iyi olması çocuğun başarısının artması için de çok önemlidir. Bunun dışında eğitimin içerisinde farklı etkinlikler farklı eğlenceler gibi birçok alana da yer verilmesini özel okullar sağlamaktadır.

Özel okul olarak hizmet veren yerlerle bu iletişimleri kurarak gereken desteği alabilirsiniz. Eğitim okul öncesi dönemde başlayıp üniversite dönemi de dâhil olmak üzere devam eden uzun bir süreç olduğu için her alanda yüksek başarı sağlayan bir destek almak önemli bir adımdır.

Özel Okulların Sınıf Düzeni

Özel bir okulda veya kurumda eğitim görmek isteyen kişiler bu okulların eğitim seviyesine göre sınıflandırma yaptığını düşünmektedir. Pek çok özel okul çocukların derecelerine göre sınıflandırma yapsa dahi bunu çocukların hissedeceği bir şekilde gerçekleştirmemektedir. Yani gönül rahatlığı ile çocuğunuzu özel okula göndererek seviyesinde yüksek bilgi kalitesini arttırmasına destek olabilirsiniz. Çiğli özel okullar olarak hizmet veren okulumuz öğrencilerin seviyesine uygun eğitim kalitesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Sınıfların mevcutları ortalama bir sayıda tutulmaktadır. Bu ortalama sayı ise devlet okullarını baz alarak değil özel okulları baz alarak sağlanmıştır. Daha sakin bir sınıf ortamında eğitim alma şansı bulan öğrencilerin başarılarının arttığı da kanıtlanmış bir durumdur.

Çiğli Anaokulu

Anaokulu eğitim sürecinde en önem verilmesi gereken dönemlerden bir tanesidir. Eğitiminin 1. sınıfla başladığını düşünen kişiler oldukça yanlış bir yanılgı içerisindedirler. Eğitim okul öncesi dönemde başlayıp gelişmektedir. Öğrenciler gelişim sürecini sağlıklı bir şekilde atlatıp bu dönemin devamı olan okullara da başladıklarında başarıları da oldukça yüksek olmaktadır. Anaokuluna öğrencileri göndereceğinizde doğru okul seçimi yapmak oldukça önemlidir. Çiğli özel okullar anaokulu sınıflarıyla da öğrencilerinin başarısına başarı katmayı hedeflemektedir. Eğitimin okul öncesi dönemde başladığının bilincinde olan kurumumuz öğrencilere bu konuda oldukça yüksek bir destek sağlıyor. Öğrenci ve velilerin pek çoğu çalışma prensibimizden çok memnun kalmaktadır.

Çiğli İlkokul

İlkokul süreci eğitim hayatının önemli basamaklarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. İlkokulda başarıyı sağlayan bir öğrencinin orta, lise ve üniversite eğitiminde de yüksek başarılar elde etmesi beklenmektedir. İlkokulda başarıyı sağlamak ise ilkokul öğretmeninin oldukça etkili olduğu bir durumdur. Sınıf öğretmeni olarak adlandırılan bu eğitimcilerin öğrencilerin hem duygusal durumu hem de farklı alanları ile ilgilenmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda dersler konusunda da ilerleme kaydetmek sınıf öğretmenlerinin önemli sorumlulukları arasında bulunmaktadır. Çiğli özel okullar olarak hizmet veren kurumumuzda bulunan sınıf öğretmenlerimiz ise bunun bilincinde kişilerden başarılı öğretmenler arasından seçilmişlerdir.

Çiğli Özel Ortaokul

Eğitim sisteminde başarıyı sağlamak için sınavları geçmek önemlidir. Öğrencilerin karşılaştığı ilk genel sınav 8. sınıfta öğrencilere yapılan LGS sınavıdır. LGS sınavında başarı sağlamış olan öğrenciler iyi bir liseye giderek üniversite için de adım atabiliyorlar. LGS sınavında Matematik Türkçe İngilizce Din Kültürü Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerine yer verilmektedir. Bu derslerle ilgili sorulan sorulara belirlenen sürede başarılı bir şekilde yanıt veren bütün öğrenciler lise tercihlerinde birçok okula yerleşebilme seçeneği yakalamaktadırlar. LGS sınavında başarı sağlamak öğrencilerin liseye hazırlık sürecine de katkı sağlayacaktır. Bu yüzden Çiğli özel okullar öğrencilerin LGS sınavını sıkıntısız bir şekilde atlatması için bütün önlemleri alıp gereken eğitimleri vermektedir.

Çiğli Özel Lise

Okulumuzda lise bölümünde de öğrencilerin AYT, TYT sınavlarında başarı sağlaması için bütün ayrıntılar düşünülmüştür. Öğrenciler lise 1'den itibaren bu sınavlarda başarı sağlamak üzerine yetiştirilmektedirler. Sınavın sistemine uygun çalışma düzeyi de uygulanmaktadır. Deneme sınavları veya farklı uygulamalar ile öğrencilerin sınava hazırlanmasını sağlamaktayız. Çiğli özel okullar araştırmasında lisede başarı sağlayacağınız en önemli okullardan bir tanesi olduğumuzu söyleyebiliriz. Başarılı bir üniversiteye gidebilmek için okulumuzun sunduğu bu imkândan destek alabilirsiniz. Lise eğitimi konusunda ismini duyuran okulumuzun sağladığı çalışmalar da her öğrenci tarafından memnuniyet geri dönüşleri ile karşılaşılmaktadır.

Çiğli Özel Okullar Öğretmen Kadrosu

Bir okulun başarısının yüksek olabilmesi için öğretmen kadrosunun kaliteli seçilmesi gerekmektedir. Kaliteli olmayan bir öğretmen kadrosu başarı sağlama konusunda oldukça eksik kalacaktır. Çiğil özel okullar olarak bünyemizde çalıştırdığımız bütün öğretmenlerin mezuniyetleri öğrenciye yaklaşımları gibi her konuyu işe alım sürecinde değerlendirmekteyiz. Öğrencileriyle iletişimi kuvvetli onlarla bağı yüksek olan öğretmenleri seçmekteyiz. Sizler de okulumuzun bu deneyimli kadrosu ile LGS, AYT, TYT sınavlarına hazırlanırken aynı zamanda kaliteli bir eğitim sürecinden geçmeyi düşünüyorsanız veya öğrencilerinizi okulumuza kaydettirmeyi planlıyorsanız bu ayrıntıları da değerlendirebilirsiniz. Karar vermeniz böylece daha kolay olacaktır.

Çiğli Özel Okullar Aktiviteler

Özel okul olarak yıllardır hizmetimizi sürdürmekteyiz. Birçok öğrencimiz okulumuzun eğitimi dışında sağlanan aktivitelerden de memnun kalmaktadır. Özel okul denince öğrencinin her alanda geliştirilmesini sağlayan kurumlar akla gelmelidir. Çiğli özel okullar olarak bizler aklınıza gelebilecek her türlü hizmeti öğrencilerimiz için kolaylıkla sağlamaktayız. Eğitimin yanı sıra öğretim konusunda ve bunun dışında sanatsal veya spor aktiviteler konusunda da destek sağlamaktayız. Öğrencilerimizin başarıyı yakalayabilmesi bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Fakat sosyal olmayan bir öğrencinin hayatta başarısını değerlendirmesi mümkün olmayacağı için sosyalleşme konusunda da öğrencilerimize büyük bir destek sağlıyoruz. Bu alana yaptığımız yatırımlar da bizlere olumlu dönüşler oluyor.

Çiğli Özel Okul Fiyatları

Özel okul fiyatları denildiği zaman akla çok yüksek meblağlar gelmektedir. Fakat okulların sunmuş olduğu yüksek eğitim kalitesini değerlendirdiğiniz zaman aslında bu fiyatların çok da yüksek olmadığını görebilirsiniz. Çiğli özel okullar olarak öğrencilerimize sunduğumuz imkânların yanında talep ettiğimiz fiyatlar oldukça düşüktür. Öğrencilerimiz ve velilerimiz sunmuş olduğumuz bu fiyatlardan memnun olmaktadır. Vermiş olduğumuz eğitimin içeriğinde birçok ayrıntı da bulunmaktadır. Öğrenciye yapılan sınavlar çeşitli aktiviteler gibi birçok ayrıntı da fiyatlara dâhil olduğu için velilerimizin herhangi bir konuda mağdur olmasının önüne geçilmektedir. Bizimle çalışmak isterseniz internet sitemizden iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabileceğiniz gibi yüz yüze görüşmeler de kurum olarak tercihimizdir.

Netice itibariyle; kaliteli bir eğitim çatısı altında elde edilebilecek olan kaliteli bir gelecek adımı, bizler ve öğrencilerimiz için oldukça büyük bir öneme sahiptir.